Τηλεφωνικά κέντρα

Αποστολή της OPTITEL είναι η εγκατάσταση των υψηλής τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακών συστημάτων SIEMENS. Το άρτια καταρτισμένο και ειδικευμένο προσωπικό της προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση πραγματοποιώντας οποιαδήποτε επιθυμία του εκάστοτε πελάτη, άμεσα και κυρίως, αποτελεσματικά. Εγκαθιστά, προγραμματίζει και αναβαθμίζει όλη την γκάμα των τηλεφωνικών κέντρων HiPATH της εταιρίας (1000-3000-4000). Ακόμη, η εταιρεία αναλαμβάνει την επισκευή αλλά και την συντήρηση του εγκατεστημένου μηχανήματος και των παρελκομένων αυτού σε οποιαδήποτε μορφή, είτε με ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης, είτε κατά κλήση.

Για ασφαλή επικοινωνία και συναλλαγές, η OPTITEL εγκαθιστά πρόγραμμα για την καταγραφή των κλήσεων, όπως επίσης και την εγκατάσταση περιφερειακών συστημάτων για τα τηλεφωνικά κέντρα όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φωνής (voice mail), dect ασυρμάτων συσκευών, συστήματα προαπάντησης και αυτόματης καθοδήγησης καλούντος (auto attendant).

 
  
Για εταιρείες με παραπάνω από ένα καταστήματα, η OPTITEL εξειδικεύεται στην ενοποίηση των τηλεφωνικών κέντρων, είτε μέσω dsl γραμμών, είτε μέσα από bandwidth που παρέχουν οι εταιρίες εναλλακτικής σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, εγκαθιστώντας τα απαραίτητα κυκλώματα στο τηλεφωνικό κέντρο.

    

Η OPTITEL, έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την εγκατάσταση δεκάδων τηλεφωνικών κέντρων, σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ανά την Ελλάδα, προσφέροντας αξιόπιστη και ασφαλή τηλεπικοινωνιακή πρόσβαση τους πελάτες της.