Υπηρεσία διαχείρησης οχημάτων & καυσίμου

iTrackProEconomy

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ iTrackPro

 • ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

  Μπείτε στο site του iTrack.gr με τον κωδικό σας και δείτε πάνω στο χάρτη τη θέση και την ταχύτητα όλων των οχημάτων για όποια στιγμή ή χρονικό παράθυρο επιθυμείτε. Μέσω της υπηρεσίας iTrackPro είστε ενήμεροι σε πραγματικό χρόνο για την θέση όλων των οχημάτων σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διευθύνετε το προσωπικό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 • ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

  Παρακολουθήστε πάνω στο χάρτη το πλήρες δρομολόγιο για κάθε ένα από τα οχήματά σας και για όποια ημερομηνία επιθυμείτε, χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό. Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε συνεχώς μπροστά στον υπολογιστή σας για να παρακολουθείτε οχήματα και προσωπικό. Το iTrack αποθηκεύει μέχρι και για 5 χρόνιαόλα τα δρομολόγια και τις στάσεις των οχημάτων σας.Τώρα κανείς από τους οδηγούς σας δεν θα μπορεί να ισχυριστεί ψεύτικα δρομολόγια. Παράλληλα, παρατηρώντας τα δρομολόγια πάνω στο χάρτη, θα μπορέσετε πολύ εύκολα να βρείτε εναλλακτικές, πιο σύντομες διαδρομές για τα οχήματά σας, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και καύσιμα για την εταιρία σας.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ

  Εκτύπωστε στο χαρτί ή αρχειοθετήστε στο πληροφοριακό σύστημα της εταιρίας σας τα ημερήσια δρομολόγια και τις στάσεις των οχημάτων. Οι αναφορές που παράγονται είναι σε μορφή MicrosoftExcel (.xls), προκειμένου να επεξεργάζονται εύκολα, να εκτελούνται αναλύσεις, να τυπώνονται και να ενσωματώνονται σε οποιοδήποτε πληροφοριακό σύστημα. Μάλιστα, για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση κάθε στάση οχήματος συνοδεύεται με την ακριβή διεύθυνση (οδός, αριθμός, περιοχή, Τ.Κ).

 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ Ή ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

  Η πιο συνήθης και εύκολη κλοπή συμβαίνει κατά τον ανεφοδιασμό του οχήματος στο πρατήριο καυσίμων και μάλιστα με δύο τρόπους. Στην πρώτη περίπτωση, ο οδηγός λαμβάνει εικονικό τιμολόγιο από τον πρατηριούχο (υψηλότερης αξίας/περισσότερων καυσίμων από τα πραγματικά) το οποίο στη συνέχεια προσκομίζει στο λογιστήριο και εισπράττει τη διαφορά. Στη δεύτερη περίπτωση, η κλοπή γίνεται από τον πρατηριούχο με «πειραγμένες αντλίες», οι οποίες μέσω ενός ειδικού ηλεκτρονικού κυκλώματος παρουσιάζουν στον πελάτη μεγαλύτερη ποσότητα καυσίμων από εκείνη που έχει εισρεύσει πραγματικά στο όχημα.
  Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κλοπή, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο: στο όχημα εισρέει σημαντικά μικρότερη ποσότητα καυσίμου από εκείνη την οποία τελικά πληρώνει η εταιρία σας.Εφόσον έχετε εγκαταστήσει το σύστημα iTrackPro στα οχήματά σας δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να γνωρίζετε για κάθε όχημα την πραγματική ποσότητα καυσίμου, που εισρέει στο όχημα κατά τον ανεφοδιασμό.Πιο συγκεκριμένα, ειδική αναφορά υπό μορφή Microsoft Excel (.xls) σας ενημερώνει αναλυτικά για τον τόπο, το χρόνο και βέβαια για την πραγματική ποσότητα καυσίμου, κατά τον ανεφοδιασμό, για κάθε ένα από τα οχήματά.Ακόμη όμως και αν προμηθεύεστε καύσιμα από συνεργαζόμενα και πλήρως ελεγχόμενα πρατήρια, ή από δική σας αντλία, ο κίνδυνος της κλοπής δεν σταματά εδώ. Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που σταματούν πάνω στο δρόμο και με μια ειδική αντλία αναρρόφησης καυσίμου αφαιρούν από το ντεπόζιτο από 5 έως 10% του καυσίμου το οποίο και στη συνέχεια είτε μεταπωλούν είτε το προορίζουν για ιδία χρήση.Tο σύστημα iTrackPro σας ενημερώνει για κάθε απότομο άδειασμα του ντεπόζιτου. Πιο συγκεκριμένα, ειδική αναφορά υπό μορφή Microsoft Excel (.xls) σας ενημερώνει αναλυτικά για τον τόπο, το χρόνο και βέβαια για την ποσότητα καυσίμου, που αφαιρέθηκε από το ντεπόζιτο καθενός από τα οχήματά σας.

 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  Μπορείτε πολύ εύκολα να εισάγετε στο σύστημα τις ακριβείς τοποθεσίες όλων των σημείων τα οποία έχουν σημασία για την καθημερινή διαχείριση των εργασιών σας, και από τα οποία προβλέπεται (ή/και απαγορεύεται) να διέρχονται τα οχήματά σας. Αυτόματα οι ημερήσιες αναφορές θα σας ενημερώνουν για τα σημεία από τα οποία πέρασε κάθε όχημα, αλλά και για τον χρόνο αναμονής σε κάθε σημείο.

 • ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

  Ασφάλιστε με ένα απλό κλίκ όλα ή ένα μέρος των οχημάτων όταν βρίσκονται σε ακινησία. Σε περίπτωση κλοπής-μετακίνησης του οχήματος θα λάβετε άμεση ενημέρωση για το συμβάν με SMS και e-mail σε όσα κινητά αλλά και e-mail διευθύνσεις επιθυμείτε.

 • ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

  Με μια απλή κίνηση μπορείτε να περιορίσετε την επιτρεπόμενη κίνηση των οχημάτων σας, ώστε να κινούνται μόνο εντός μιας προκαθορισμένης γεωγραφικής ζώνης την οποία εσείς ορίζετε κάθε φορά (π.χ τα όρια της πόλης ή του νομού). Σε περίπτωση που κάποιο όχημα εξέλθει από την καθορισμένη περιοχή, θα λάβετε άμεσα ενημερωτικό SMS και e-mail.

 • ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ

  Αρκεί μόνο ένα κλίκ, για να περιορίσετε την μέγιστη ταχύτητα με την οποία θα κινείται το κάθε όχημα. Σε περίπτωση που κάποιο όχημα παραβιάσει το μέγιστο επιτρεπτό όριο ταχύτητας, θα λάβετε άμεσα ενημερωτικό SMS και e-mail.

 • ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  Το σύστημα iTrackProεπίσης επιτρέπει την καταγραφή της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και του χρόνου λειτουργίας διάφορων μηχανικών ή ηλεκτρικών μερών του οχήματος μέσω ηλεκτρικού διακόπτη, όπως αντλίες, γεννήτριες, βαρέλα μπετονιέρας, μπουλντόζες, καρότσες χωματουργικών, γερανοί γερανοφόρων,βραχίονες απορριμματοφόρων, σκούπες καθαριστικών, κλπ.